Šokoladiniai diskeliai LAROCHÉ
Academy of Chocolate BRONZOS apdovanjimai, 2020: N°1 ir N°2
Pripažinimo sulaukę Laroché rankų darbo premium šokoladai visiškai naujame šokolado pateikimo koncepte: mini versijoje, diskelio formoje.
Indelyje rasite šiuos skonius:
Matcha šokoladas su daigintais grikiais, braškėmis ir laimo traškiais N°1
Karamelinis šokoladas su imbieru ir masala N°2
Ruby šokoladas su pistacijomis ir uogomis N°4
64% tamsusis šokoladas su kakavos pupelėmis, kava, žiedadulkėmis ir pipirais N°5
Puiki dovana žmogui, kurį norite nustebinti išskirtiniu skoniu bei neregėtu įpakavimu. Keturi skoniai viename indelyje. Šone esanti knygelė papasakos šių šokoladų istorijas.
Įpakavimas: Skaidrus indelis su aliuminiu dangteliu, sudėties ir kitos informacijos knygelė.
Grynasis kiekis: 100g
Rankų darbo LAROCHÉ šokoladai pagaminti su meile. Mūsų filosofija: kiekvienas kasnis yra svarbiausia!
Academy of Chocolate BRONZOS apdovanjimas, 2020
Liedami ir puošdami šokoladą daug dėmesio skiriame detalėms. Naujai gimusio šokolado išvaizda yra unikali – su autentiškomis formomis ir žymėmis – kaip ir visų mūsų, žmonių.
Šokoladus gaminame iš aukščiausios kokybės kakavos pupelių, augintų Vakarų Afrikoje, Pietų Amerikoje, Azijos salynuose. Šokoladai turi nuo 10% iki 20% (visos masės) kruopščiai atrinktų priedų ir pagardų. Visi ingredientai keliauja tik iš patikimų gamintojų ir ūkininkų. Naudojame keletą rūšių riešutų, džiovintus bei liofizuotus vaisius ir uogas, įvairius prieskonius, arabika kav bei kitas gamtos gėrybes. Nenaudojame dažiklių, skonio stipriklių ar kitų nenatūralių medžiagų.
Didžioji dalis mūsų naudojamo šokolado priklauso „Cocoa Horizons“ fondui, kuris veikia Dramblio Kaulo Krante, Ganoje bei Kamerūne. Fondas rūpinasi kakavos augintojų-ūkininkų ir jų bendruomenių švietimu, švaraus vandens ir medicinos prieinamumu, Afrikos vaikų darbo problema, jų kasdienio gyvenimo gerinimu. Džiaugiamės galėdami prisidėti prie geresnio rytojaus.