Saulės midus – Rabarbaras 0.2l
Natūralios fermentacijos medaus gėrimas su rabarbarais
Saulės midus yra gaminamas iš savo bityne surinkto medaus, prie bityno esančiose užliejamose pievose žydinčių kiaulpienių žiedų ir aplinkiniuose kaimuose surinktų uogų sulčių. Naujai atraskite seniai nepelnytai pamirštą seniausią pasaulyje gėrimą.
Saulės midus – Rabarbaras yra 14% alkoholio stiprumo.
Talpa: 0.2l
Rekomenduojama patiekimo temperatūra 12-16 °C.
Sudėtis:
Medus, vanduo, rabarbarų sultys, kultūrinės mielės. (Galimos natūralios nuosėdos/sulfitai)
Įvertinimai ir apdovanojimai:
2022m. Lietuviško vyno čempionatas – sidabro medalis;
2022m. Lietuviško vyno čempionatas – geriausias kategorijoje;
Kulinarinio paveldo produktas;
Gamybos procese nenaudojame jokių cheminių priedų. Saulės midų gaminame natūralios fermentacijos būdu, todėl kokybę ir natūralumą visada užtikriname. Midus gaminamas ir vartojamas jau nuo senų laikų. Jo rūšys ir skonis daug kuo priklauso nuo medaus kilmės ir kokybės, prieskonių, uogų sulčių, rauginimui vartojamų kultūrinių mielių, atskiedimo santykio ir kitų veiksnių. Midus - seniausias tradicinis taurusis gėrimas ne tik Lietuvoje, bet visame pasaulyje. Midų, stiprų ir silpną, lietuviai gėrė „nuo žilos senovės“. Jus maloniai nustebins išraiškingas, subalansuotas medaus saldumo ir rabarbarų rūgštelės skonis, išraiškingas aromatas bei nepakartojama midaus spalva.