Ruby šokoladas su pistacijomis ir uogomis N°4
RUBY ŠOKOLADAS SU PISTACIJOMIS, LIOFILIZUOTOMIS AVIETĖMIS IR SERBENTAIS, CHIA SĖKLOMIS. Receptas №4
Ketvirtoji šokolado rūšis – „Ruby“. Išskirtinio skonio ir natūralios rožinės spalvos šokolado plytelė. Intensyvus vaisiškas šviežumas, rūgštumas ir saldumas viename kasnyje. „Ruby“ uniklų skonį papildo natūralios avietės ir juodieji serbentai iš Lietuvos ūkių. Aukščiausios rūšies pistacijos ant šokolado viršaus bei viduje – tai privaloma šio šokolado dalis. Traškumo ir netikėtumo suteikia naudingosios chia sėklos.
Pagrindiniai ingredientai: Šokoladas, Pistacijos, Chia sėklos, Liofizuotos avietės, Liofizuoti juodieji derbentai.
Ingredientų kilmės šalys:
Šokoladas: Brazilija, Ekvadoras, Dramblio Kaulo Krantas
Pistacijos: Iranas
Chia sėklos: Čilė
Avietės: Lietuva
Juodieji serbentai: Lietuva
Maistingumo deklaracija 100g: Energinė vertė: 486kcal/2340kJ. Riebalai 36g iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 19g; angliavandeniai 46g iš kurių cukrų 43g; baltymai 10,5g; druska 0,28g; skaidulinės medžiagos 2g.
Grynasis svoris: 100g (± 10g)
Įpakavimas: kartoninė dėžutė, maišelis apsaugai nuo aplinkos poveikio
NAPA2019 Bronzos apdovanojimas už dizainą
LAROCHÉ rankų darbo šokoladai pagaminti su meile. Mūsų filosofija: kiekvienas kasnis yra svarbiausias! Esame nedidelis šeimos amatininkų verslas įsikūręs Kaune. Esame kūrybinės sielos, ieškome naujų skonių ir savo ribų. Giliai tikime, jog kokybė yra svarbiausia sudedamoji dalis.
Liedami ir puošdami šokoladą daug dėmesio skiriame detalėms. Naujai gimusio šokolado išvaizda yra unikali – su autentiškomis formomis ir žymėmis – kaip ir visų mūsų, žmonių.
Šokoladus gaminame tik iš aukščiausios kokybės šokolado žaliavų. Šokoladai turi nuo 10% iki 20% (visos masės) kruopščiai atrinktų priedų ir pagardų. Visi ingredientai keliauja tik iš patikimų gamintojų arba tiesiai iš ūkininkų. Naudojame keletą rūšių riešutų, džiovintus bei liofilizuotus vaisius ir uogas, įvairius prieskonius, arabika kavą, arbatas bei kitas gamtos gėrybes. Nenaudojame GMO, dažiklių, skonio stipriklių ar kitų nenatūralių medžiagų.
Didžioji dalis mūsų naudojamo šokolado priklauso „Cocoa Horizons“ fondui, kuris veikia Dramblio Kaulo Krante, Ganoje bei Kamerūne. Fondas rūpinasi kakavos augintojų-ūkininkų ir jų bendruomenių švietimu, švaraus vandens ir medicinos prieinamumu, Afrikos vaikų darbo problema, jų kasdienio gyvenimo gerinimu. Džiaugiamės galėdami prisidėti prie geresnio rytojaus.