„Palendvicos“ druska
Pardavėjas: Karantino kuchnia
Šioje aromatingoje druskoje gausu mėsai tinkančių prieskonių: kadagio uogų, kvapniųjų pipirų, česnako ir kitų prieskonių. Naudokite ją marinuodami šašlyką, šonkaulius, šoninę bei kitus mėsos ar žuvies patiekalus. Išbandykite ją kiaulienos vytinimui ir pasigaminkite palendvicos (nugarinės) šmotą namuose patys! Jokių kitų prieskonių papildomai naudoti nebereikės.
Pritaikyti nuolaidų kodą
Aprašymas
Pardavėjas
Atsiliepimai
Tara – stiklainis.
Grynasis kiekis – 200 g.
Sudedamosios dalys: rūkyta jūros druska, prieskoniai.
Be skonio stipriklių ir kito šlamšto. Tinka veganams.
Laikyti sausoje vietoje. Atidarius pakuotę, laikyti sandariai uždarytą. Laikymo temperatūra: nuo 10°C iki 25°C.
Produktas pagamintas UAB „Makas“ pagal MB „Cookie Communications“ užsakymą.