Kafija
Švelniai paskrudintos kiaulpienės, cikorijos, varnalėšos šaknys ir karamelinis miežių salyklas – išieškota, autentiška ir santūri lietuviška prabanga kavos puodelyje.
Sudedamosios dalys: itin švelniai paskrudintos kiaulpienės (Taraxacum officinale), paprastosios cikorijos (Cichorium intybus) šaknys ir didžiosios varnalėšos (Arctium lappa L.) šaknys, karamelinis miežių salyklas.
Savybės: visos trys šaknelės teigiamai veikia virškinimą ir žarnyno mikroflorą, malonina kepenis ir stiprina kraujotakos sistemą.
Gausi inulino – tirpių skaidulų, stimuliuojančių gerųjų bifidobakterijų ir laktobakterijų augimą, pagerinančių kalcio įsisavinimą.
Dėl to puikiai tinka diabetikams – padeda reguliuoti cukraus lygį kraujyje ir apetitą.
Skonis: išieškota autentika – santūri lietuviška prabanga kavos puodelyje. Persipynęs itin švelniai skrudintų šaknų kartumas, pagardintas karameliniu miežių salyklu atsiskleidžia ruginės duonos saldumu, kakavos, žemės riešutų poskoniais.